|
|
Robocik
bezpartyjny
ustala zasady gry
|
|
|
|
|
RE: Mad Dogs lepsi od Oliwy w ligowym klasyku 7 mies., 1 Tydzień temu
|
|
|
Witam,
poniosło mnie wczoraj za co chciałem przeprosić wszystkich urażonych. Chciałem jednocześnie zwrócić uwagę na sędziowanie w waszej lidze. Nie chodzi mi o stronniczość czy coś w tym rodzaju i że moja drużyna jest krzywdzona. Nie grają słabiej i zasłużenie przegrywają. Chodzi mi o podejście panów sędziów "zawodowców" do swoich obowiązków, za które pobierają wynagrodzenie i którym wy, AMATORZY, wspólnie płacicie. Odnoszę wrażenie, że ci panowie strasznie się męczą podczas waszych meczy, a sędziowanie ich to jakaś wielka kara. Gdy im się chcę to gwizdną uwolnienie, ale jeśli ręce ma akurat w kieszeniach to nie gwizdnie. Podobnie jest z karami. Dał dwie za wejście ciałem, ale trzeciej ewidentnej już nie, bo w tym momencie mu się nie chciało. Gdy ktoś zwróci mu uwagę, to ląduje w szatni, tak jak ja wczoraj. Moją intencją nie jest skłócanie AMATORÓW tego pięknego sportu, lecz drobna rada aby sędziowaniem wam zajęli się amatorzy, pasjonaci tacy jak wy, a nie pseudo zawodowcy robiący to z musu.
Ze sportowym pozdrowieniem
Trener AMATOR
Amatorskiej Drużyny OLIWA HOCKEY TEAM
M. Walicki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czy ktoś wczoraj może był na meczu z aparatem i zamierza podesłać fotki z tego wydarzenia? Jeżeli tak to bardzo proszę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ktoś był  kilka fot wyślę popołudniu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witam
niestety,muszę się zgodzić z Trenerem.Też odniosłem takie wrażenie,że sędziowie są na meczach "za karę".
|
|
adams
Twister Trójmiasto
bakteria
|
|
|
|
|
Mad Dogs lepsi od Oliwy w ligowym klasyku 7 mies., 1 Tydzień temu
|
|
|
Zgadzam się z "trenerem"po za tym bardzo często jest tak że tłumaczą się tym że patrzeli w inna stronę.......... a broń boże zapytać tak jak Krzysiek Lademan w zeszłym sezonie "za co" za takie pytanie jest murowana szatnia !!!
|
|
wistle
GKH Gdynia
bakteria
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ave Cezar
Oliwa Hockey Team
bakteria
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja za: "Za Co???" dostałem 10minut w meczu z GKH... ( w zeszłym sezonie)
|
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2010/01/31 01:18 Przez Lipton.
|
|
|